Kontakte Indeksi Përshtypje

English

logo

Vendime te KQE 2017

Mirësevini në faqen zyrtare të
Qarkut të Elbasanit
 

Qarku Elbasan shtrihet ne zonen qendrore te Shqiperise. Ka nje siperfaqe te pergjithshme prej 3292 km2 dhe nje popullsi prej 433.244 banore. Kufizohet ne veri dhe veriperendim me qarkun e Tiranes, ne lindje dhe juglindje me qarkun e Korces, ne perendim dhe jugperendim me qarkun e Beratit. 
 
Lexo të plotë...
 
 

aKTIVITETE

 
U zhvillua Konferenca “Të Drejta të Barabarta, Mundësi të Barabarta
Këshilli i Qarkut Elbasan, Bashkia Elbasan, Drejtoria Arsimore Rajonale Elbasan, World Vizion Albania në bashkëpunim me Organizatat e Shoqërisë Civile në qarkun e Elbasanit, në kuadër të Ditës Botërore të Personave me Aftësi të Kufizuar, organizuan në datë 6 Dhjetor 2017 në
Vulnetarizmi – Bamirësi me vepër
Keshilli i Qarkut Elbasan në bashkëpunim me “Qendrën e Gruas për Zhvillim dhe Kulturë”, Drejtorinë Arsimore Rajonale Elbasan, në datë 09 Nëntor 2017 organizoi një marshim për vullnetarizmin nga Busti i Konstandin Kristoforidhit deri tek sheshi “Gensher” në qytetin e Elbasanit, në kuadër të projektit “Vullnetarizmi –Bamirësi me
“Takimi Kombetar i Orkestrave te Harqeve: Muzika e Dhomes dhe Krijimtaria e saj” EDICIONI 2-TE
Takimi Kombetar i Orkestrave te Harqeve, Muzika e Dhomës dhe Krijimtaria e saj, hapi siparin në datë 18 Tetor 2017 në skenën e Teatrit “Skampa” të qytetit Elbasan. Ky festival kombëtar u mbështet nga Ministria e Kulturës, Bashkia Elbasan,
Festivali Folklorik “Liqejtë e Dumresë” 22-24 Gusht 2017
Në kuadër të Javës Kulturore, Bashkia Belsh në bashkëpunim me Këshillin e Qarkut Elbasan, organizoi në datat 22-24 Gusht 2017, Festivalin Folklorik “Liqejtë e Dumrese”, ku morën pjese trupat artistike folklorike të Obiliqit-Kosove, Prizreni-Kosovë, Shkupi- Maqedoni,
                                                                            Aktivitete të tjera projekte

  kryetari_copy_1

 
 
Projekte